OM MEG

Velkommen til min hjemmeside! Fotografi er min lidenskap og vil alltid være en del av meg og livet mitt. Jeg fotograferer det meste, men har etterhvert spesialisert meg på bryllup- og portrettfotografering. Det å være bryllupsfotograf er en fantastisk jobb, det er et privilegium å få være med på denne viktige dagen i livet til så mange flotte mennesker, fange nærheten og de små og store øyeblikkene og dokumentere deres unike historie i en dokumentarisk, romantisk og naturlig stil.

LITT OM MEG

Jeg heter Susanne, er 32 år og kommer fra Ålgård, et sted litt utenfor Stavanger. Jeg er en profesjonell fotograf som legger stor vekt på faglig grundighet, og har 2 års fotografutdannelse ved Norges Kreative Høyskole (Høyskolen Kristiania), samt Bachelor of Arts (photography) fra Deakin University i Melbourne, Australia.

I tillegg til fotografering er både dyr og reising min store interesse. Jeg elsker dyr, og jeg elsker å reise, oppleve forskjellige kulturer, og fotografere kjente og ukjente steder rundt om i verden. Jeg ser på hele verden som min arbeidsplass, og tar gjerne oppdrag også i utlandet.

TRENGER DU FOTOGRAF?

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud
KONTAKT MEG