BRYLLUP

HAR DERE BRYLLUPSPLANER?

Det å være bryllupsfotograf er en fantastisk jobb, og det er et privilegium å få være med på denne viktige dagen i livet til så mange flotte mennesker.

Jeg jobber i en fotojournalistisk stil, dvs. jeg er “flue på veggen” og dokumenterer de små og store øyeblikkene på en diskret og profesjonell måte. Jeg har øye for detaljer og legger vekt på å fortelle historien deres på en naturlig og troverdig måte, samtidig som jeg også synes det er viktig å få med seg de tradisjonelle bryllupsbildene.

Jeg leverer unike og kreative bilder av høy kvalitet, som dere kan dele med familie, venner og kommende generasjoner.

Er det noe dere lurer på?  Jeg vil gjerne høre fra dere om deres bryllupsplaner, så ta gjerne kontakt om dere har noen spørsmål eller ønsker å booke meg til den store dagen.

Nedenfor finner du de forskjellige pakkene jeg tilbyr. Ta gjerne en titt i galleriene nederst på siden, for å se flere eksempler på bryllup jeg har fotografert.

HELDAGSFOTOGRAFERING

Min mest populære pakke, med alt det beste fra hele bryllupsdagen deres. Jeg følger dere fra forberedelsene om morgenen, enten om det er hos frisøren eller hjemme, til vielsen, de offisielle bryllupsbildene og festen frem til kaken er kuttet og brudevalsen er unnagjort. Vi møtes i god tid før bryllupet for å bli litt bedre kjent og snakke om deres ønsker og planer for den store dagen.

Inkluderer:

♥ Fotografering hele dagen, fra forberedelsene om morgenen hos frisør (evt. hjemme), til vielse og festen, inntil 10 timer. (etter 10 timer, 1400kr pr. halvtime)
♥ De offisielle bryllupsbildene på valgfri location
♥ Alle de beste bildene, mellom 300-500 stk
♥ Planleggingsmøte
♥ Bildene leveres på et nettbasert bildegalleri, ferdig redigert og i full oppløsning til fritt privat bruk

35.000 KR

HALVDAGSFOTOGRAFERING

Ønsker dere fotografering under forberedelsen, enten hos frisøren eller hjemme, fotografering under vielsen, i tillegg til de offisielle bryllupsbildene, er dette pakken for dere. Vi møtes i god tid før bryllupet for å bli litt bedre kjent, og snakker om deres ønsker og planer for den store dagen.

Inkluderer:

♥ Planleggingsmøte
♥ Fotografering fra f.eks. forberedelser, vielse og portrett, eller vielse, portrett og begynnelse av fest, inntil 5 timer
♥ De offisielle bryllupsbildene på valgfri location
♥ Alle de beste bildene, ca. 200 stk
♥ Bildene leveres på et nettbasert bildegalleri, ferdig redigert og i full oppløsning til fritt privat bruk

25.000 kr

VIELSE + PORTRETT

Dette er pakken for dere som kun ønsker dokumentasjon av vielsen og de offisielle bryllupsbildene. Vi møtes i god tid før bryllupet for å bli litt bedre kjent, og snakker om deres ønsker og planer for fotograferingen.

Inkluderer:

♥ Fotografering av vielse og portrettfotograferingen, inntil 3 timer
♥ De offisielle bryllupsbildene på valgfri location
♥ Alle de beste bildene, ca 100 stk
♥ Planleggingsmøte
♥ Bildene leveres på et nettbasert bildegalleri, ferdig redigert og i full oppløsning til fritt privat bruk

20.000 kr

Bildeserier fra noen tidligere bryllup:

MER INFORMASJON

BILDER

Alle bildene leveres digitalt med høy oppløselig kvalitet til fritt privat bruk både på sosiale medier (husk å kreditere fotografen) og til print så mye dere ønsker. Jeg forbeholder meg rettigheten til å bruke bildene på hjemmesiden min og i markedsføring hvis ikke annet er avtalt på forhånd. Leveringstiden for bryllupsbilder er ca. 10 uker

FOTOGRAFERING

Jeg fotograferer på locations, dvs. ikke i et studio, men på valgfri location som utendørs, f.eks. i en park eller på stranden, i selskapslokaler, i ditt hjem, eller en annen plass som kanskje betyr mye for deg. Jeg kan også hjelpe til med forslag til locations om ønskelig. Ved avtalt utendørs fotografering, har vi selvfølgelig en back-up plan i tilfelle dårlig vær.

PLANLEGGINGSMØTE

Vi møtes i god tid før bryllupet for å bli litt bedre kjent, snakke om deres ønsker og bryllupsplaner, samt gå igjennom avtalen rundt booking og bilder. Hvis det er store avstander mellom oss kan vi ta det via telefon/skype/epost.

DESTINASJONSBRYLLUP

Skal dere ha bryllupet i utlandet? Ta kontakt og fortell litt om deres planer, og få et supert pakketilbud for fotografering, reise og overnatting.

REISETILLEGG

Jeg holder til på Sandnes, og kjøring innenfor 30km er inkludert i prisen. Ved lengre avstander blir det et tillegg i prisen. Jeg tar også oppdrag andre steder i Norge og i utlandet. Ta kontakt for pakketilbud.

BOOKING

Ved booking betales et reservasjonsgebyr på 4000kr. Dette beløpet vil bli trukket av på den endelige fakturaen som sendes i forkant av bryllupet. Reservasjonsgebyret er en garanti for den reserverte datoen, og er en sikkerhet både for dere og meg. Reservasjonsgebyret er ikke refunderbart.