MER INFO

Bilder:

Alle bildene leveres digitalt med høy oppløselig kvalitet til fritt privat bruk både på sosiale medier (husk å kreditere fotografen) og til print så mye dere ønsker. Jeg forbeholder meg rettigheten til å bruke bildene på hjemmesiden min og i markedsføring hvis ikke annet er avtalt på forhånd. Leveringstiden for bryllupsbilder er ca. 6-8 uker.

Planleggingsmøte

Vi møtes i god tid før bryllupet for å bli litt bedre kjent, snakke om deres ønsker og bryllupsplaner, samt gå igjennom avtalen rundt booking og bilder. Hvis det er store avstander mellom oss kan vi ta det via telefon/skype/epost.

Fotografering:

Jeg fotograferer på locations, dvs. ikke i et studio, men på valgfri location som utendørs, f.eks. i en park eller på stranden, i selskapslokaler, i ditt hjem, eller en annen plass som kanskje betyr mye for deg. Jeg kan også hjelpe til med forslag til locations om ønskelig. Ved avtalt utendørs fotografering, har vi selvfølgelig en back-up plan i tilfelle dårlig vær.

Destinasjonsbryllup:

Skal dere ha bryllupet i utlandet? Ta kontakt og fortell litt om deres planer, og få et supert pakketilbud for fotografering, reise og overnatting.

Reisetillegg:

Jeg holder til på Ålgård (Stavanger), og kjøring innenfor 30km er inkludert i prisen. Ved lengre avstander blir det et lite tillegg i prisen. Jeg tar også oppdrag andre steder i Norge og i utlandet. Ta kontakt for pakketilbud.

Booking

Ved booking betales et reservasjonsgebyr på 4000 kr. Dette beløpet vil bli trukket av på den endelige fakturaen som sendes i forkant av bryllupet. Reservasjonsgebyret er en garanti for den reserverte datoen, og er en sikkerhet både for dere og meg. Reservasjonsgebyret er ikke refunderbart.